Suyana

Prayers of the Heart

Chanting circle

Livingroom Chanting Circle

September 6

Sparrenweg 10, 3051 Sint-Joris-Weert 

Concert 19h30-22h00 (doors open 19h00)

 

Suyana neemt je met haar wonderlijke stem mee om diep in het mysterie te duiken van prachtige mantras die het hart beroeren, en om te luisteren naar haar liederen die je diep naar binnen brengen en je ziel zullen beroeren.

Dit is een avond om jezelf opnieuw te ontmoeten, je hart te voelen en je ziel te horen fluisteren.
We komen samen om diepe dankbaarheid te laten stromen voor dit leven en om het licht dat vanbinnen brandt te laten opflakkeren.


Gedragen door deze wonderlijke liederen, in de vorm van concert en chanting circle, neemt Suyana je mee om samen met haar deze 3 elementen uit te nodigen:

LIEFDE
Zodat we ons hart kunnen openen in al zijn kwetsbaarheid en heelheid en vrede mogen toelaten. Zodat we een veilige plek hebben waar we naar binnen mogen gaan om ons hart te ontmoeten en in alle zachtheid aanwezig te kunnen zijn met wat is.

LICHT
Zodat we kunnen stralen vanuit het licht in ons ‘zijn’: dat we mogen zijn wie we werkelijk zijn, met al onze perfecte imperfecties. Om ons opnieuw te herinneren waar onze kracht en schoonheid echt vandaan komen.

VREUGDE
Zodat we de vreugde kunnen omarmen die vanzelf voortvloeit uit het samenzijn en het samen zingen. Omhult in een warme jas van prachtige klanken en diep beroerende samenzang.


Een avond opgedragen aan het mooiste in onszelf, gedragen door wonderlijke muziek en samenzang. In eenvoud en schoonheid diep verbonden met onszelf en elkaar.

Wees welkom!

Je kan aanmelden via de praktische informatie hier onderaan.

 

Over Suyana

Suyana (geboren in België, wonend in Oostenrijk), ontwikkelde de ware kracht van haar stem door haar ontmoeting met de helende kracht van stem en klank, zoals gebruikt door healers wereldwijd.
Haar persoonlijke zoektocht leidde haar naar de exploratie van mantra's, het werken met heilige ruimte, stemwerk en healingceremonies. Vanuit deze diepe reis ontsprong haar unieke kracht en verbinding, van waaruit ze met haar stem letterlijk de ziel beroerd en heling brengt.

Sinds 2014 begeleid ze zangcirkels en haar unieke benadering van stemwerk in Oostenrijk, België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Turkije, Peru, Hongarije, Denemarken, India, Portugal en Griekenland.

Ze bracht haar muziek wereldwijd en deelde het podium met muzikanten als Kevin James, Shastro, Luis Paniagua, Mitch Kohn, Ayla, Lulu & Mischka, Yopi en vele anderen...

- meer info : www.suyana.net -

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

PRAKTISCHE INFO & Registratie
__________________________________

chanting circle/living room concert, in de tuin bij goed weer. Inschrijving verplicht iwv beperkt aantal plaatsen.


- PLAATS: Sparrenweg 10, 3051 sint-joris-weert
- DATUM: 22/09, 19u30-21u30 (aankomen tussen 19-19u20)
- BIJDRAGE: 20€ aan de kassa
- REGISTRATIE via : soulhappenings@gmail.com
- TO BRING : Kussentje en bij mooi weer (als het in de tuin doorgaat) een dekentje en/of matje.

(Inschrijven noodzakelijk, bijdrage de avond zelf te betalen aan Suyana)


Beperkt aantal plaatsen - dus reserveer tijdig!

 
 

© 2013 by SOUL HAPPENINGS

  • w-facebook